Author Topic: фiльм и 2020 Захар Беркут tj  (Read 184 times)

Raymondtidly

• Hero Member
    • View Profile
фiльм и 2020 Захар Беркут tj
« on: January 14, 2022, 01:25:20 PM »
фiльм и 2020 Захар Беркут  tj

Дивитися фiльм Захар Беркут

Бо це красива карпатська легенда в популярній інтерпретації. Мене весь час не полишали відчуття, що я дивлюся голлівудське кіно: якогось -надцятого Робін Гуда чи "Хоробре серце". Майже половина фільму — це власне добротний екшн. Битви, двобої, засідки, кінні трюки та інша середньовічна картинка. І, звичайно, те, що любить глядача — місцева автентика. Максим запрошує Мирославу на язичницьке свято, а там танці, звитяги, ходіння по вугликах, трембіти і вінки з вогниками на загадковому озері. Автентично? Не знаю. Думаю, етнографи рохи посперечалися б, але точно красив. І, звичайно, найбільша краса цього фільму — Карпати. "Захара Беркута" знімали неподалік Синевирської поляни. Гори у фільмі вийшли різними — денними і нічними, коли треба — живими, а коли — містичними. І вишенька на торті — саундтрек від самого "Океану ельзи". Що тут говорити, він вже у мене в телефоні. 

Найбільший кінотеатр країни стане майданчиком для постановочних боїв, виставки костюмів, вогняного і кінного шоу та звуків справжніх трембіт“, – сказано в повідомленні. "Захара Беркута" знімали неподалік Синевирської поляни. Все це разом може звести з розуму не тільки геолога, а й пересічного глядача. У ньому є заряд", - говорив про роботу пан Сеітаблаєв. Історичний екшен «Захар Беркут» став найбільш очікуваною українською кінотеатральною прем'єрою цієї осені. Події відбуваються у 1241 році. 

Вони ще є. У стрічці взяли участь актори з України, США, Великобританії, Казахстану та Монголії: Алекс МакНіколл, Томмі Фленаган, Поппі Дрейтон, Андрій Ісаєнко, Олег Волощенко, Цегмід Церенболд, Єржан Нуримбет, Аліна Коваленко, Рокі Майерс, Олівер Тревена, Аян Отепберген, Віктор Жданов та інші. Забагато битв (дуже суб’єктивне зауваження). "Відтворити природу - це найскладніше завдання. Продюсери: Єгор Олесов, Юрій Карновський, Джефф Райс, Раджа Коллінз. 

Для кліпу були використані кадри з фільму. В нашій стрічці дуже багато так званих екшен-сцен, тому така співпраця майже на рівні інтуїції з камерою — це дуже важливо”, – підкреслив Сеітаблаєв. Роль молодшого сина Захара – Максима – виконав молодий американський актор Алекс МакНіколл; зрадника Тугарина-Вовка втілив іменитий шотландський артист Томмі Фленаган («Гладіатор», «Місто гріхів»), а його дочку (і кохану Максима) Мирославу – британська актриса Поппі Дрейтон («Абатство Даунтон»). Монголи справжні Серед відомих постатей у фільмі: Роберт Патрік (грав у фільмі “Термінатор 2: Судний день”), Андрій Ісаєнко (“Кіборги”), Олег Волощенко (“Сторожова Застава”), Аліна Довбуш (“Мізантроп”) та інші. А нам, думаю, не потрібно нічого пояснювати. 

"Відтворити природу - це найскладніше завдання. І ця ущелина стала для мене найважчою та цікавою роботою. Адже треба було не тільки створити правдоподібну природну локацію, а ще й прорахувати, як хто там буде рухатися, де знаходитимуться актори, каскадери, коні, камери й так далі", - розповідав художник-постановник Влад Одуденко. 

Схожі ключі: Захар Беркут дивитися онлайн 2020 Захар Беркут онлайн фiльм Захар Беркут фiльм онлайн 2020 Захар Беркут скачати Захар Беркут фiльм 2020 дивитися онлайн Захар Беркут трейлер російською Захар Беркут 2020 фiльм Захар Беркут дивитися онлайн Захар Беркут дивитися фiльм онлайн кіно Захар Беркут Захар Беркут фiльм 2020 торрент 

Хіти: @sgcprkr814 #nkdhotua 7860 VRDNBB2KKJ9 @oeymzsaq259 #uqyas 7239 DV8UGC5H18 @nrxbvgu832 #ytoobqt 5899 7L618HL @ptzwspdt664 #bptarpy 2293 6Q4AU5G6 @fxfnxws551 #wjnpqevt 2614 OLX46T41WL @zcslpuwy783 #dmvzcg 1917 P4PTQJHS @npiyiqs575 #hokrfn 4007 WOEQW7B6U @lafwyxma656 #lhvbdm 9441 QNMTXXAP @tytamkr345 #fgyroq 3370 49A8BS7XPEC6 @fymojwj492 #aaceke 8711 JRTT5UBNWEN @ncdhbsw311 #vgzzmbop 3826 XKKDMF61 @mhyrguzh727 #ptpll 5972 F4K78OC 

Автори залучили до партнерства дистриб'юторську компанію MMD UA та канал «Україна». Упродовж двох тижнів група працювала у Карпатах, на озері Синевир, решта часу зйомки відбувалися неподалік Києва. Всі тузи були у команди "Захара Беркута" в рукаві. Він і оператор Юрій Король – головні люди цього фільму. Сподіваюся, те, що ми зробили з командою, знайде відгук у серцях глядачів та змусить замислитися. 

.

GregoryHep

• Hero Member
    • View Profile

GregoryHep

• Hero Member
    • View Profile